Пријављивање и одјављивање из претраживача Bing за посао

Пријављивање и одјављивање из претраживача Bing за посао

Како да се пријавите и одјавите из претраживача Bing за посао.

Након што вас администратор система дода као Bing за посао корисника, можете да користите свој радни или школски налог за пријављивање.

Пријавите се на Bing за посаоexpando image

Ако сте већ пријављени на било коју Office 365 апликацију, бићете аутоматски пријављени на Bing за посао када посетите локацију Bing.com.

  1. У горњем десном углу било које Bing.com странице кликните на опцију Пријављивање или Пријавите се да бисте видели резултате за предузеће.

    Ако не видите ове опције за пријављивање, идите на локацију https://www.bing.com/business за пријављивање.

  2. На менију налога, поред опције Радни или школски налог, кликните на дугме Повежи.
  3. Ако се од вас то затражи, одаберите налог са којим желите да се пријавите или унесите своју адресу е-поште и лозинку. То је обично исти налог који користите за пријављивање на Office 365 апликације, као што су Outlook на вебу (OWA) или SharePoint.
Одјави се са Bing за посаоexpando image
  • У горњем десном углу било које Bing.com странице кликните на своје име, а затим, на менију налога, поред опције Радни или школски налог кликните на дугме Одјављивање.
Пребацивање на Microsoft налогexpando image
  • Да бисте се пребацили на Microsoft налог, у горњем десном углу било које Bing.com странице кликните на своје име, а затим, на менију налога, поред опције Microsoft налог кликните на дугме Пребацивање на.
Белешке
  • Bing.com чува статус вашег радног или школског налога у колачићима прегледача, без обзира на то да ли сте пријављени или одјављени. Ако избришете колачиће, када наредни пут будете посетили страницу Bing.com, бићете аутоматски пријављени на свој радни или школски налог.
  • Када сте пријављени на Bing за посао, поједине функције, попут Bing интересовања и Microsoft награде, могу да се понашају другачије или да буду недоступне.

Сродне теме

Начин на који Bing за посао чува ваше информације
Претрага помоћу претраживача Bing за посао
Слање повратних информација о претраживачу Bing за посао

See more videos...