Претрага помоћу претраживача Bing за посао

Претрага помоћу претраживача Bing за посао

Пронађите локације и алатке, људе и датотеке када претражујете помоћу претраживача Bing за посао.

Ако сте већ пријављени на било коју Office 365 апликацију, бићете аутоматски пријављени на Bing за посао када посетите локацију Bing.com. Користећи Bing за посао можете да пронађете обележиваче за унутрашње локације и алатке, информације о сарадницима и осталим особама у вашој организацији , као и датотеке које се чувају на SharePoint и OneDrive за посао ваше организације.

Претраживање локација и алаткиexpando image

Овлашћени администратори и уредници у вашој организацији креирају и објављују обележиваче за локације, алатке и остале ресурсе. Резултати обележивача садрже кратак опис локације или ресурса, заједно са везом до локације/ресурса. Организације често креирају обележиваче за ове претраге: погодности, људски ресурси, путовање, ИТ подршка, резервисање слободног времена. Али пошто овим обележивачима управља ваша организација, они могу да се разликују и ове претраге узорака можда неће вратити резултате.

 1. Посетите локацију Bing.com и пријавите се на радни или школски налог, по потреби.
 2. Унесите термин за претрагу у поље за претрагу.
 3. Bing за посао резултат обележивача се појављује на врху странице са резултатима или на врху десне колоне. Остали веб резултати се појављују испод. Ови резултати нису специфични за вашу организацију, то су јавни резултати.
Претраживање особаexpando image

Резултати осова пружају детаље о појединцу у вашој организацији, укључујући име, адресу е-поште, звање или улогу, као и локацију канцеларије. Можете и да:

 • Позовете их, контактирате их е-поштом или поруком преко доступних веза
 • Видите датотеке које су недавно поделили са вама
 • Видите њихове организационе графиконе и Outlook групе чији су чланови

Врсте информација које ћете видети могу да се разликују од овог описа. Администратори у вашој организацији одређују садржај који се појављује у Bing за посао резултатима.

 1. Посетите локацију Bing.com и пријавите се на радни или школски налог, по потреби.
 2. У поље за претрагу унесите име особе коју желите да пронађете.

  Уношење и имена и презимена ће вратити најбољи резултат, али ако знате само део њиховог имена, Bing за посао ће вам приказати резултат који највише одговара вашој претрази и понудиће да вам прикаже још резултата, ако је то могуће.

 3. Bing за посао резултат за особе се појављује на врху странице са резултатима или на врху десне колоне. Остали веб резултати се појављују испод. Ови резултати нису специфични за вашу организацију, то су јавни резултати.

  У неким случајевима, на пример, када је име веома честа веб претрага, резултат за особе се можда неће аутоматски појавити. Да бисте га приказали, у горњем десном углу странице, на менију Резултати за предузеће, изаберите опцију Људи.

Претраживање датотекаexpando image

Резултати датотека укључују име датотеке и локацију, а могу да обухвате и кратак исечак садржаја и ко и када га је последњи пут изменио. Можете да пронађете датотеке које се чувају у SharePoint и OneDrive за посао, подржани типови датотека укључују:

 • Word документе
 • Excel унакрсне табеле
 • PowerPoint презентације
 • Visio датотеке
 • PDF датотеке
 • OneNote бележнице

Резултати датотека су организовани према типу:

 • Лични: датотеке које сте ви креирали, изменили или недавно прегледали и које одговарају вашој претрази
 • Сви резултати: све одговарајуће датотеке из SharePoint и OneDrive за посао ваше организације за које имате дозволу за приступ
 1. Посетите локацију Bing.com и пријавите се на радни или школски налог, по потреби.
 2. У поље за претрагу унесите „документи о“ и релевантне термине за претрагу.

  На пример, ако у поље за претрагу унесете „документи о пореским кодовима“, као резултат ћете добити све датотеке које су дељене са вама и односе се на пореске кодове.

 3. Резултате датотека можете да видите и уласком у релевантну претрагу и бирањем опције Датотеке у горњем десном углу странице, у менију Резултати за предузеће.
 4. Bing за посао резултати за предузеће се појављују на врху странице са резултатима. Остали веб резултати се појављују испод. Ови резултати нису специфични за вашу организацију, то су јавни резултати.
Напомена

Када сте пријављени на Bing за посао, поједине функције, попут Bing интересовања и Microsoft награде, могу да се понашају другачије.

Сродне теме

Пријавите се на Bing за посао
Начин на који Bing за посао чува ваше информације
Слање повратних информација о претраживачу Bing за посао

See more videos...