Hur Bing för företag ser till att din information är säker

Hur Bing för företag ser till att din information är säker

Läs om hur Bing för företag ser till att innehåll och information från ditt företag hanteras på ett säkert sätt.

Bing för företag använder flera olika metoder för att se till att innehåll och information från ditt företag hanteras på ett säkert sätt:

  • Bing för företag-resultaten kommer direkt från samma betrodda moln som används av Office 365. Bing lagrar aldrig innehåll och information som tillhör ditt företag i vårt offentliga webbindex.
  • Företagsresultaten kan du bara se när du är inloggad med ditt arbets- eller skolkonto.
  • Bing för företag returnerar bara information ochSharePoint- eller OneDrive för företag-filer som du har behörighet att se. Du kan vara behörig för att du har skapat filerna eller informationen, för att de har delats med dig eller med en större grupp där du ingår, eller för att de har sparats i mappar eller på platser du har åtkomst till.
  • Bing använder inte dina Bing för företag-sökningar för att förbättra offentliga resultat, och dina sökningar används inte för att förbättra Bing-sökmotorn.
  • När du använder Bing för företag tillåter inte Bing att annonsörer riktar annonser till dig eller någon inom din organisation.
  • Feedback som du skickar om Bing för företag-resultat delas inte med Bing. Bara personer inom din organisation kan se den.

Närliggande ämnen

Om Bing för företag
Logga in på Bing för företag

See more videos...