Söka med Bing för företag

Söka med Bing för företag

Hitta webbplatser, verktyg, personer och filer när du söker med Bing för företag.

Om du redan är inloggad i ett Office 365-program loggas du automatiskt in på Bing för företag när du går till Bing.com. Med Bing för företag kan du hitta bokmärken till interna webbplatser och verktyg, information om kollegor och andra personer i organisationen, samt filer som lagras på organisationens SharePoint och OneDrive för företag.

Söka efter webbplatser och verktygexpando image

Utsedda administratörer och redaktörer i organisationen skapar och publicerar bokmärken till webbplatser, verktyg och andra resurser. Resultat med bokmärken omfattar en kort beskrivning av webbplatsen eller resursen samt en länk som leder till den. Organisationer skapar ofta bokmärken för följande sökningar: förmåner, HR, resor, IT-support och semesterbokning. Din organisation hanterar sina egna bokmärken och de kan se annorlunda ut, så det här är exempel på sökningar som kanske inte ger några resultat.

 1. Gå till Bing.com och logga in på ditt arbets- eller skolkonto om det behövs.
 2. Ange din sökning i sökrutan.
 3. Ett Bing för företag-resultat med bokmärken visas längst upp på sidan med resultat eller längst upp i den högra kolumnen. Andra webbresultat visas nedanför. Dessa resultat är inte specifika för din organisation utan de är offentliga resultat.
Söka efter personerexpando image

Resultat med personer innehåller information om en individ i organisationen, t.ex. namn, e-postadress, befattning eller roll och arbetsplats. Du kan även:

 • ringa och skicka e-post eller meddelanden med hjälp av länkar
 • visa filer de nyligen har delat med dig
 • visa personernas organisationsscheman och vilka Outlook-grupper de ingår i.

Det kan hända att du ser andra typer av information än de som anges i den här beskrivningen. Det är administratörer i din organisation som bestämmer vilket innehåll som ska visas i Bing för företag-resultat.

 1. Gå till Bing.com och logga in på ditt arbets- eller skolkonto om det behövs.
 2. I sökrutan skriver du namnet på den person du vill hitta.

  Du får bäst resultat om du tar med både förnamnet och efternamnet. Om du inte känner till hela namnet visar Bing för företag de resultat som bäst matchar din sökning och du kan, när detta är möjligt, välja att visa fler resultat.

 3. Ett Bing för företag-resultat med personer visas längst upp på sidan med resultat eller längst upp i den högra kolumnen. Andra webbresultat visas nedanför. Dessa resultat är inte specifika för din organisation utan de är offentliga resultat.

  I vissa fall, t.ex. när ett namn är en mycket vanlig webbsökning, kanske inte personresultatet visas automatiskt. För att se resultatet går du till Företagsresultat-menyn längst upp till höger på sidan och väljer Personer.

Söka efter filerexpando image

Filresultat omfattar filens namn och plats och kan även inkludera ett kort utdrag ur innehållet, samt vem som senast ändrade filen och när detta skedde. Du kan hitta följande filtyper som lagras i SharePoint och OneDrive för företag:

 • Word-dokument
 • Excel-kalkylblad
 • PowerPoint-presentationer
 • Visio-filer
 • PDF-filer
 • OneNote-anteckningsböcker.

Filresultat ordnas efter typ:

 • Personliga: filer som du har skapat, ändrat eller visat nyligen och som matchar sökningen
 • Alla resultat: alla filer på organisationens SharePoint ochOneDrive för företag som matchar sökningen och som du har behörighet att se
 1. Gå till Bing.com och logga in på ditt arbets- eller skolkonto om det behövs.
 2. I sökrutan skriver du "dokument om" och relevanta söktermer.

  Om du till exempel skriver "dokument om taxeringskoder" i sökrutan, returneras alla filer som har delats med dig och som handlar om taxeringskoder.

 3. Du kan också visa filresultat genom att ange en relevant sökning och på Företagsresultat-menyn, längst upp till höger på sidan, välja Filer.
 4. Ett Bing för företag-resultat med filer visas längst upp på sidan med resultat. Andra webbresultat visas nedanför. Dessa resultat är inte specifika för din organisation utan de är offentliga resultat.
Kommentar

När du är inloggad på Bing för företag kan vissa funktioner som Bing Intressen och Microsoft Rewards fungera på ett annat sätt.

Närliggande ämnen

Logga in på Bing för företag
Hur Bing för företag ser till att din information är säker
Skicka feedback om Bing för företag

See more videos...